Systeemopstellingen Nieuwe Stijl

5 daagse Systeemopstellingen Nieuwe Stijl

Voel en ervaar de kracht en liefde van jouw ware essentie. Doorbreek blokkades en ontdek wat je nog nodig hebt om weer thuis te komen bij jezelf.

Met mijn holistische aanpak gaan we naar de kern van wat er speelt. Geen symptoombestrijding, maar naar de oorzaak. We werken met het wetende veld van Licht, Liefde, waarheid en bewustzijn, een licht veld met hoge trillingsfrequenties. Hierdoor werken we niet langer vanuit zwaarte. Het is een andere ingang en vorm dan de gebruikelijke familieopstellingen.

Datum: 25 oktober 2024

Tot: 20 december 2024

Starttijd: 10:00

Eindtijd: 16:00

Inloop vanaf: 09:45

Lokatie:
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

Max aantal deelnemers: 9

Investering: € 775

Aankopen

Trainingsdata binnen dezelfde categorie

Systeemopstellingen Nieuwe Stijl

5 daagse Systeemopstellingen Nieuwe Stijl

Vijfdaagse Systeemopstellingen Nieuwe Stijl: Innerlijke reis naar verbinding met je Zelf.

Datum: 17 januari 2025

Systeemopstelling: mannelijke en vrouwelijke energie in balans

Is jouw mannelijke en vrouwelijke energie in balans? Hoe uit zich dat, hoe voelt dat en wat houdt jouw innerlijke balans tegen?

Datum: 14 maart 2025

Systeemopstelling: mannelijke en vrouwelijke energie in balans

Is jouw mannelijke en vrouwelijke energie in balans? Hoe uit zich dat, hoe voelt dat en wat houdt jouw innerlijke balans tegen?

Datum: 20 december 2024

Systeemopstelling: Alle delen welkom

Word je bewust van al je delen in jezelf, omarm deze, ook de delen die je als negatief ervaart, die je afwijst en ervaar de kwaliteiten.

Datum: 28 februari 2025

“Wat een groeiproces en geweldige tools die we aangereikt krijgen! Het is zo mooi om te zien en te voelen wat er gebeurd tijdens deze lessen. Voor mij is het telkens een beetje reizen, ook letterlijk 2 uur in de auto heen… en 2 uur terug (België). Dankzij Nicole, een krachtige en liefdevolle vrouw, was er vanaf het eerste moment een ‘safe space’.”

Nathalie Lenters, 39 jaar

quotes icoon
Nicole Broers, bewust-zijn in je Zelf

Mijn naam is Nicole Broers

Wat fijn om kennis te maken, lieve bewuste vrouw.

Mijn naam is Nicole Broers. Ik leef vanuit een open hart en zie het goede in ieder mens. Ik heb jarenlang vrouwen begeleid in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en ik zet mijn ervaring in om jou te helpen op jouw innerlijke reis.

Mijn hoogsensitiviteit is mijn kracht. Mijn zielskwaliteiten, ‘devine love’ en ‘devine wisdom’, zijn verweven in mijn wezen.

De laatste dertien jaren van mijn leven waren een rollercoaster, waarbij ik iedere keer weer vanuit zwaarte dwars door alle trauma’s in al mijn bestaanslagen ben gegaan.

Nu weet ik dat dit niet langer meer op deze wijze nodig is. En ik leer jou graag mijn levenslessen, zodat jij ook kunt bereiken wat ik heb bereikt: bewust-zijn in mij Zelf.

Leer mij beter kennen