Mijn visie: het holistische principe als uitgangspunt

Nicole Broers visie

De laatste jaren van mijn leven waren een rollercoaster, zoals je in mijn verhaal kunt lezen. Uiteindelijk ben ik erin geslaagd om dwars door alle trauma’s in al mijn bestaanslagen heen te werken.

Maar, nu weet ik dat dit niet langer meer op deze wijze nodig is. Het kan ook bereikt worden vanuit lichtheid door gebruik te maken van je eigen hoge oorspronkelijke trillingsfrequentie. Met een holistische aanpak. Geen symptoombestrijding, maar direct naar de kern van wat er speelt.

Leven vanuit een open hart als basis voor de ‘Nieuwe Aarde’

Hierbij is het van ontzettend groot belang te leven vanuit een open hart en vertrouwen. Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, en van daaruit naar de ander, is de sleutel.

Dit is de basis voor de ‘Nieuwe Aarde’, die steeds meer vorm krijgt. De bewuste, hooggevoelige vrouw die kiest voor het pad van bewustwording, inzicht, persoonlijke en spirituele ont-wikkeling, transformatie en heling, zal door haar groeiende Liefde en innerlijk Licht, het verhogen van haar trillingsfrequentie, een belangrijke bijdrage leveren.

Een vrouw die deze Innerlijke Reis naar Zelfrealisatie en Transmutatie maakt, plukt hier niet alleen zelf de vruchten van. Ook haar gezin en haar relaties doen dat. En ten slotte is het een hele belangrijke bijdrage aan het grotere geheel, aan de ‘Nieuwe Aarde’.

Wil jij hier werk van maken en stappen zetten naar Zelfrealisatie en Transmutatie?

Bekijk mijn aanbod