Gratis E-book

Een hoofdstuk uit mijn boek Verbonden in Licht en Liefde, van overleven naar leven

Anne Marèl Roodenburg

Mijn zoektocht naar mezelf begon met het overlijden van mijn dochter.
Dit E-book biedt je een inkijkje in mijn persoonlijke reis naar bewustwording en inzicht.

Van overleven naar voluit leven

Soms maak je iets mee dat je leven volledig op zijn kop zet, waardoor je je afvraagt hoe je verder moet. Alles lijkt zinloos en uitzichtloos.

Voor mij was dat het overlijden van mijn dochter Anne Marèl (17 jaar) in 2011. Dit dieptepunt werd een keerpunt in mijn leven, een uitnodiging om niet langer te overleven, maar werkelijk te gaan leven.

Mijn keuze om verantwoordelijkheid te nemen

Ik koos ervoor mijn slachtofferhouding los te laten en verantwoordelijkheid voor mijn leven te nemen. Door bewustwording en inzicht kreeg ik grip op mijn onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen, evenals op de patronen en dynamieken in mijn gezin (van herkomst) en relaties. Mijn lichaam vertelde me, door middel van een hernia, wat ik moest veranderen. Stap voor stap kwam ik dichter bij mezelf en voelde ik de verbinding met mijn hart steeds sterker.

Ben jij benieuwd hoe ik dit immense verlies heb verwerkt en verweven heb in mijn leven?

Wil jij weten hoe je je persoonlijk kunt ont-wikkelen en spiritueel groeien door te kijken in de spiegel die de ander je voorhoudt?

Wil jij weten hoe jouw lichaam met jou kan communiceren?

Download dan hieronder mijn gratis E-book.

Ebook

Je ontvangt ook in de toekomst af en toe een waardevolle e-mail

Het boek is op een toegankelijke manier geschreven. Ook voor mensen die nog weinig kennis hebben over spiritualiteit en spirituele ontwikkeling, zijn er herkenningspunten en zet het boek aan tot bezinning. Al met al een ontroerend en leerzaam boek.

Linde Jelsma, 23 jaar

quotes icoon