Het boek:
Verbonden in Licht en Liefde

Hoe mijn diepste pijn mijn grootste kracht werd

Verbonden in Licht en Liefde is mijn boek over het verlies van mijn kind, de rouw binnen ons gezin, onze hartsverbinding, liefde, hoogsensitiviteit, het familiesysteem en nieuwetijdskinderen.

Het boek neemt je mee op mijn innerlijke reis door de diepste dalen van verdriet en verlies naar een leven vol licht, liefde en verbinding.

Het is niet zomaar een boek over rouw, het is een gids voor iedereen die te maken heeft met tegenslagen en die verlangt naar groei en transformatie.

Ontdek hoe ik mijn diepste pijn wist om te zetten in mijn grootste kracht en vooral hoe ik weer voluit leerde leven, in plaats van alleen te overleven.

Boek Verbonden in Licht en Liefde

In dit boek lees je

Over mijn zoektocht naar mijn overleden dochter en uiteindelijk naar mezelf. Ook vertel ik hoe ik ben omgegaan met dit immens grote verdriet en hoe wij mensen een diep ingrijpende, traumatische gebeurtenis kunnen verwerken op onze eigen unieke manier en in ons eigen tempo. Van daaruit zijn wij in staat om weer een zinvolle betekenis aan ons leven te geven.

Ik heb ervaren hoe trauma voor je werkt, in plaats van tegen je. Dit is mijn innerlijke reis van overleven naar leven, van bewust worden naar bewustzijn, naar autonomie en vrij zijn.

Na het lezen van dit boek weet je

Hoe je persoonlijke tegenslagen en traumatische ervaringen uiteindelijk voor je kunt laten werken. Je wordt je bewust van de zachte kracht van liefde. Liefde verbindt en blijft. Ook na overlijden.

Waar liefde is, is ook rouw, verdriet, gemis, simpelweg de andere kant van de medaille. Een open hart is cruciaal voor het toelaten van alle emoties en gevoelens. Liefde is ook de overleden geliefde loslaten. Of liever gezegd: vrijgeven, om jezelf en de ander de ruimte te geven voor een nieuwe weg zonder de ander.

Een diep ingrijpende gebeurtenis in je leven geeft de mogelijkheid tot persoonlijke en spirituele ontwaking, ont-wikkeling en groei. Jij bent degene die zelf kiest hoe hiermee om te gaan!

Hartegroet,

Nicole

Loslaten is een andere manier van verbinden

Het mooie aan het boek is dat het recht uit het hart geschreven is, en dat kon ik heel goed voelen. Het boek is niet alleen een droevig verhaal. Het geeft daarnaast ook aan hoe je in het leven om kunt gaan met persoonlijke tegenslagen en dat je hierdoor kunt groeien in je eigen persoonlijke proces

Marc van Buijten, 53 jaar

quotes icoon
Anne Marè€l Roodenburg

Niet zomaar een boek over rouw

Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder om het meest kostbare in het leven, je kind, te verliezen. En dat is precies wat mij overkomen is. Op 04-04-2011 is mijn oudste dochter Anne Marèl op 17-jarige leeftijd overleden.

Na zeven intensieve en turbulente maanden, waarbij ik binnen mijn mogelijkheden alles gedaan had om Anne Marèl, haar zusje en broertje te geven wat ze nodig hadden, stond ik voor mijn gevoel ineens met lege handen.

Want hoe nu verder? Het enige wat ik kon doen, was gewoon doorgaan, waarbij ik mijn gevoelens voor een groot deel uitschakelde. Het was niet alleen het overlijden van mijn kind. Haar overlijden had een enorme impact op ieder gezinslid en daarmee op ons hele gezin. Niets was meer hetzelfde, niets zou ooit weer hetzelfde worden. Het vroeg veel tijd om met elkaar weer een nieuwe balans te vinden, waarbij ieder weer op zijn eigen plek kon staan in het gezinssysteem. En eerlijk gezegd, is dat soms nog steeds een uitdaging.
Immers, hier was en is geen pasklare gebruiksaanwijzing voor.

Boek over spiritueel ontwaken en thuiskomen in jezelf

Mijn dochter was niet langer meer in fysieke vorm aanwezig op aarde. In mijn zoektocht naar haar, kwam ik als vanzelf bij mijn eigen grote levensvragen: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat is mijn levenstaak hier op aarde?’

Nu, meer dan 10 jaar later, heb ik na een jarenlange zoektocht vol persoonlijke en spirituele ont-wikkeling, mijn allergrootste pijn weten om te zetten in mijn allergrootste kracht. Het maakt van dit boek niet zomaar een boek over rouw, maar juist een boek over spiritueel ontwaken en thuiskomen in jezelf.

Wat de lezers over dit boek zeggen

Afgelopen 4 april was het 10 jaar geleden dat mijn vriendin Anne Marèl overleed. Haar moeder Nicole heeft hier dit prachtige boek over geschreven, wat mij diep heeft geraakt. Hoe vind je je weg (terug) na zo’n verlies en hoe sta je in je kracht als hoogsensitieve vrouw en Nieuwetijdskind. Voor mij persoonlijk heeft haar boek bij mij een nieuwe deur geopend en hoop ik weer een stukje verder te komen in de zoektocht naar mijzelf en mijn weg.  Al met al een aanrader voor iedereen die openstaat en nieuwsgierig is naar deze thema’s. LĂ©Ă©f, geniet, niet morgen maar NU!

Inge Molenaar, 27 jaar

quotes icoon

Boek bestellen

Raakt mijn verhaal jou?

Ben jij benieuwd wie Anne Marèl was, wat zij mij en vele anderen gebracht heeft?

Wil je weten hoe wij hier als gezin mee omgegaan zijn? Hoe ik mijn allerdiepste pijn heb weten te transformeren naar mijn allergrootste kracht? Hoe ik weer voluit kan leven, in plaats van te overleven?

En wil je daarnaast ook lezen over verbinding met jeZelf, hoogsensitiviteit, nieuwetijdskinderen, gezinsdynamiek, familiesystemen en vele spirituele wijsheden?

Bestel dan nu het boek, van 29 voor slechts 22 euro.

Je betaalt eenvoudig met iDEAL. Het boek wordt binnen 2 werkdagen geleverd.

Download gratis e-book

Ebook

Je ontvangt ook in de toekomst af en toe een waardevolle e-mail

Nicole Broers, bewust-zijn in je Zelf

Mijn naam is Nicole Broers

Wat fijn om kennis te maken, lieve bewuste vrouw.

Mijn naam is Nicole Broers, trotse moeder van drie prachtige nieuwetijdskinderen. Door het overlijden van mijn oudste dochter Anne Marèl in 2011, op 17-jarige leeftijd, hebben wij als gezin ontzettend veel meegemaakt en is alles op scherp komen te staan. Dit was het begin van mijn persoonlijke en spirituele groei en ont-wikkeling, mijn reis naar binnen.

Ik zet mijn ervaringen nu graag in om jou, zelfbewuste vrouw, te begeleiden op je pad naar Zelfrealisatie en Transmutatie.

Leer mij beter kennen