Retraites

Spirituele retraites voor bewuste vrouwen

Vrouwen retraite

Retraites: een spirituele ervaring voor bewuste vrouwen

Hoe zou het voelen om samen met mij en gelijkgestemde vrouwen een week door te brengen op een prachtige, zonnige locatie, waar je eenvoudigweg kunt ‘zijn’?

Volledig verzorgd, zonder verplichtingen… alleen maar bewust-zijn in jeZelf. Dat is mijn spirituele retraite voor vrouwen. 

Er is geen vast programma, we leven in het moment en kijken wat nodig is voor jou en de groep.

Verbind samen, vier het leven met heerlijk, gezond eten, dans en orakelkaartjes trekken. En vooral, niets hoeft…

Kom volledig tot rust, laat je verwennen en geef aandacht aan je lichaam, geest en ziel.

Ik kijk er enorm naar uit om deze tijd samen met jou en andere bewuste vrouwen door te brengen.

Waar en wanneer is deze spirituele retraite?

Op dit moment kan ik je daarop nog geen definitief antwoord geven. Zoals het nu voor mij voelt, is dat onze bestemming op Bali ligt. Recentelijk heb ik voor de tweede keer een transformerende vakantie op Bali gehad. Voor mij voelde dat als thuiskomen bij meZelf. Mijn roots liggen in Indonesië en het spirituele eiland Bali met haar hoge energie en Hindu geloof past perfect bij mij.

Het exacte tijdstip en de locatie voor deze spirituele retreat moeten dus nog duidelijk worden, maar dit zal vanzelf naar me toekomen…

Spreekt dit je aan, of ben jij degene die mij meer helderheid kan geven? Laat het me weten.

Verbonden in Licht en Liefde,
met elkaar en voor elkaar, 
samen zijn we één,

Nicole

Download

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste geïnformeerd worden over mijn spirituele retraites? Dan kun je je aanmelden voor mijn mailinglijst. Ik stuur je dan een mailtje zodra er meer informatie bekend is over het hoe, wat, waar en de investering in jeZelf die hierbij hoort.

retraites op de hoogte blijven

Je ontvangt bovendien nog enkele keren waardevolle extra informatie in je mailbox

Nicole Broers holistische trainingen

Mijn naam is Nicole Broers

Wat fijn om kennis te maken, lieve bewuste vrouw.

Mijn holistische aanpak binnen mijn aanbod van (online) cursussen, trainingen, retraites en individuele trajecten zijn bedoeld voor hooggevoelige vrouwen, therapeuten en professionals. Vanuit mijn jarenlange ervaring begeleid ik jou met zachte kracht op je innerlijke reis naar rust, transformatie en transmutatie. Loslaten van alles wat jou niet langer meer dient, van alles wat je niet bent.

Mijn missie is het van hart tot hart begeleiden van jou, bewuste vrouw, naar de essentie van wie je werkelijk bent, naar je Ware Zelf, naar je Ik Ben: Zelfrealisatie.

Ik wil dat jij vanuit eenheidsbewustzijn, in verbinding met je Hogere Zelf, jouw missie kunt leven en kunt bijdragen aan de huidige Nieuwe Tijd. Zo breng je jouw hemel op aarde.

Leer mij beter kennen